fbpx

Over ons

Plekky maakt de on-demand verhuur van bestaande bedrijfsruimtes nog makkelijker, betaalbaarder en duurzamer.

Over plekky

Juist door geen extra (flex)bedrijfsruimtes bij te bouwen, maar optimaler gebruik te maken van de bestaande bedrijfsruimtes. Plekky verbindt ondernemers die een deel van hun bedrijfsruimte niet optimaal gebruiken met ondernemers die on-demand een bedrijfsruimte nodig hebben. Kortom: Plekky is dé Airbnb voor bedrijfsruimtes. 

Ons team

Casper Noordhuizen

Mede-oprichter

Hi! Mijn naam is Casper, mede-oprichter van Plekky. Sinds de uitbraak van de coronapandemie heb óók ik gezien dat thuiswerken niet ideaal is. Werken op afstand is een mooie oplossing in deze tijd, maar niet voor vijf dagen per week. Hybride werken: deels op afstand en deels vanaf kantoor, dat wordt de toekomst! Bedrijven gaan hun werknemers niet meer vijf dagen per week op kantoor laten werken, waardoor er ruimte over zal zijn. Daarnaast zijn er genoeg (startende) ondernemers die nog niet over een eigen ruimte beschikken maar hier wel occasioneel behoefte aan hebben. Het zou toch mooi zijn als deze twee groepen elkaar kunnen gaan helpen, daarom gaat Plekky ervoor zorgen dat zij bij elkaar komen via ons platform!

Tom Remy

Mede-oprichter

Hoi! Mijn naam is Tom, mede-oprichter van Plekky. Ik ben benieuwd of je na het rondkijken op onze website net zo enthousiast bent geworden over Plekky als ik! Als startende ondernemer in de stad heb ik ervaren hoe lastig het kan zijn om een mooie on-demand bedrijfsruimte te vinden, die ook nog eens betaalbaar is. Tegelijkertijd zag ik steeds meer (grote) bedrijven die te maken hebben met onderbezetting én ook nog eens tegen hoge maandelijkse lasten aanlopen. Wat mij betreft is er niks duurzamer dan optimaler gebruik te maken van hetgeen wat er al in overvloed is. Precies dat is wat wij met Plekky willen bereiken!

Contact

Stuur ons een bericht!

Heb je interesse of meer informatie nodig over Plekky, stuur ons gerust een bericht!

Contact

Plekkylogositeheader

Meld je nu aan en krijg 10% korting op je eerste boeking.